Geen categorie

Gezocht deelnemers aan de KNSB Schaakoff op 26 september

Op 26 september staat Oud Zuylen Utrecht vanaf 19:45 open voor deelnemers aan de landelijke Schaak-off. Een manier voor huisschakers om clubs te leren kennen. We spelen 3 rondes rapid en de winnaars gaan door naar een volgende regionale ronde. De Schaak-off is open voor iedereen. Voor niet-bekenden een leuke manier om kennis te maken met het georganiseerde schaken. Inschrijven kan via https://schaakoff.schaken.nl/ Voor clubleden is het gratis voor niet-leden 10 euro.

Directe link naar inschrijven bij OZU schaak off avond:
https://Schaak Off bij OZU/

We willen jou vragen te aan te melden en in jouw omgeving te kijken of er belangstellenden zijn. Ons aanbod : als je vervolgens lid wordt geven we 10 euro korting op de contributie.

Overigens ontvangen betalende deelnemers nog iets meer van de KNSB: Als deelnemer krijg je toegang tot een maand lang GRATIS Chessable pro. Als extra heeft de KNSB een speciale winactie voor alle deelnemers! Meld jij je aan voor de Schaak-Off, dan maak je kans op 1 van de 5 vouchers t.w.v. €100 euro zelf te besteden op Chessable!

En natuurlijk zelf meedoen.

Alle detail zijn te vinden op Schaakoff 2023:

Eén reactie

  • Harm-Theo Wagenaar

    Misschien ligt het aan mij, maar bij de inschrijving wordt geen onderscheid gemaakt tussen leden en niet-leden van de KNSB. Dur in beide gevallen wordt € 10,- inschrijfgeld gevraagd, terwijl deelname voor KNSB-leden gratis zou moeten zijn. Hoe geef ik dat aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *