Lid worden

IMG_1332Dat is al helemaal niet ingewikkeld. Kom gerust een avondje langs in Het Huis Utrecht, proef de sfeer, laat je een drankje inschenken en speel vrijblijvend mee. Dat kan meerdere keren. Op elk niveau, van huisschaker tot meester. Bovendien zijn er tal van activiteiten die ook toegankelijk zijn voor niet-leden, zoals het succesvolle zomerschaak en de rapid-avonden.

Leden van Oud Zuylen zijn automatisch lid van de schaakbond (KNSB). Je ontvangt het Schaakmagazine van de KNSB en krijgt een rating als je meedoet aan toernooien of uitkomt in de externe competitie.

Meld u aan op onderstaand formulier of kom gewoon eens kijken. Tot ziens op dinsdagavond in de Boorstraat!

Soort lid Contributie 2023-2024
Seniorlid 128.50 euro
Dubbellid 87.50 euro
Donateursschap Vanaf 30 euro
U-Pas In overleg met de penningmeester
Juniorlid 90.50 euro
Junior Dubbellid 68.50 euro
Steunlid 82.50 euro

Bank: NL54INGB0003517238
Ten name van: Oud Zuylen Utrecht

Het schaakseizoen loopt van 1 september tot 1 september.
Gaarne opzeggen voor 1 september. Zonder opzegging wordt het lidmaatschap stilzwijgend automatisch per 1 oktober van elk kalenderjaar verlengd met een volgend kalenderjaar.

Indien u de schaakclub een machtiging verleent om automatisch af te schrijven ontvangt u een korting van 2 euro op uw contributie. Een machtigingsformulier kunt u ontvangen van de penningmeester.


Inschrijvingsformulier

Vermeld ook of u lid bent van een andere club, of u hoofdlid of dubbellid wordt bij OZU. Is OZU uw enige club, dan wordt u automatisch hoofdlid.
Heeft u al een KNSB-lidnummer? Gaarne vermelden! Verder naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer.

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren