nieuws,  schaakcaf√©,  Schaakcaf√© Dijckzigt

Voetbal & Schaken LIVE

Zin om aanstaande vrijdag naar de volgende wedstrijd van het Nederlands voetbalelfal te kijken? En tegelijk ook naar schaken op top niveau? Dat kan op onze eigen locatie! De WK wedstrijd wordt aangezet om 17:00, maar ook de Mr Dody Invitational!

GM Hugo ten Hertog is uitgenodigd voor het MrDodgy Invitational 3 en zal samen met 31 andere spelers online strijden om 15.000 USD prijzengeld in een toernooi met naar verwachting een gemiddelde rating van ongeveer 2650. In de vorige editie speelden onder andere Giri, Grischuk, Vidit, Svidler, Dubov, van Foreest, Navara en Grandelius.

De voorronde poule waar Hugo ten Hertog in speelt start aanstaande vrijdag 25 November om 17:00 uur, precies dezelfde tijd als het Nederlands elftal tegen Ecuador. Beiden zullen live worden uitgezonden in Denksportcentrum Dijckzigt.

Volg je schaak- en voetbalhelden simultaan samen op tv onder het genot van wat te drinken en een hapje te eten.

Heb je vrijdagmiddag de hele middag al niks te doen, kom dan vooral eerder voordat deze wedstrijden starten. Kom lekker schaken in het Schaakcafe Dijckzigt, dat al vanaf 13:30 open is voor iedere schaker. Om 14:00 beginnen de schaakpartijen, rapid, blitz, klassiek, wat je wilt.

Tot vrijdag!