intern

Uit de nieuwsbrief van Jo, nr. 5

Vanaf dinsdag is het WAPENGEKLETTER weer te horen in Huize aan de Werf. Dan start de onderlinge competitie van Oud Zuylen. Een nieuw seizoen met nieuwe kansen. Alles onder het toeziend oog van onze nieuwe wedstrijdleider intern: Marc Jongerius. We starten met de indeling om 19.45 uur.
Allen die dan aanwezig zijn worden ingedeeld. Om precies kwart voor acht volgt een klap op de muis van de computer en rolt het programma uit de printer.

REGELS ONDERLINGE COMPETITIE

Met ingang van dit seizoen gaat de aanmelding voor de interne competitie op een iets andere manier. Er komt een computer waarmee “op de club” de indeling wordt gemaakt. Dit gebeurt exact om 19:45, met de mensen die op dat moment aanwezig zijn. Aan- of afmelden is in dat geval dus niet meer nodig. Zo wordt er zuiverder ingedeeld en minder heringedeeld. Weet u vooraf dat u pas na 19:45 aanwezig bent en wilt u TOCH meespelen? Bel, SMS of whatsapp dan even naar 06-24709567. U wordt dan ook gewoon ingedeeld. (E-mail mag ook, maar dan graag wat langer van tevoren.)
Bent u te laat, en heeft u dit niet gemeld, dan bent u niet ingedeeld. Maar uiteraard proberen we nog een tegenstander voor u te vinden (bijvoorbeeld iemand die uitgeloot was, of OOK te laat binnen kwam). Dat zal echter NIET de meest optimale tegenstander zijn. De wedstrijdleider is via het contactformulier te bereiken.