beker,  intern

Eerste ronde nieuwe competitie op 8 september

Start interne competitie

Dinsdag 8 september is de eerste ronde van de interne competitie. Het wordt een apart seizoen. We kunnen het C woord niet meer horen, maar moeten wel rekening houden met maatregelen die bovendien gedurende het seizoen kunnen veranderen.
Dit seizoen bestaat uit twee delen. Een najaarscompetitie (tot medio januari) die zich afspeelt zoals u gewend bent, en een voorjaarscompetitie waarvan de opzet in het begin van dit seizoen duidelijk wordt. Beide competities hebben een eigen kampioen.

Vooraf aanmelden

Omdat er slechts plek is voor 34 spelers moet je je vooraf aanmelden. Doe dat a.u.b. vóór maandagavond 20:00. Daarna wordt de indeling gemaakt en gepubliceerd, zodat je al vooraf weet tegen wie je moet spelen.
Als je je niet vooraf aanmeldt, mag je (i.v.m. Corona) alleen de zaal in als er nog plek is. In de meeste gevallen wordt er dan ook nog wel een (iets minder optimale) tegenstander gevonden.
Je kunt aan de wedstrijdleider verzoeken om standaard aangemeld te staan. (Als u dat al was… meld het dan even opnieuw!)

Bekercompetitie

De komende week wordt ook gekeken wie er weer mee wil doen aan de interne bekercompetitie. Dit kunt u via de e-mail doorgeven aan de wedstrijdleider intern. Ook op de komende clubavond gaat een lijst rond waarop u zich kunt inschrijven.

Voor alle activiteiten geldt nog steeds:

  • Blijf thuis als je klachten hebt
  • Ontsmet je handen bij binnenkomst en na bezoek aan het toilet
  • Houd afstand

Nieuwe wedstrijdleider intern

Daniël Kuijper is de nieuwe wedstrijdleider intern. Op de ledenvergadering zat hij al te popelen om aan de slag te gaan. Daar ga ik (MarcJ) hem de komende weken mee helpen.
E-mail en telefoonnummer zijn gelijk gebleven.