extern

Vierde breit er niet veel van: degradatie nu al zeker

Oud Zuylen Utrecht 4 ging op de eerste lentedag vrij roemloos ten onder tegen Lekstroom 1. En daarmee bekleedt het vierde achttal de onderste plaats in SGS-klasse 1A. Aangezien er twee teams degraderen en de nummer drie van onderen niet meer in te halen valt, is degradatie nu al een feit. Hetzelfde lot is Rivierenland 2 beschoren, dat we toevallig in de laatste ronde treffen. Het bal masqué der degradanten! Die laatste gemeenschappelijke ronde in de SGS 1A wordt gespeeld bij Paul Keres in het SGU, IBB-laan. OZU 4 kan wellicht beter under cover verschijnen.

Lekstroom 1 won aan de bovenste vijf borden, de laatste drie borden werden remise. Na afloop van deze miserabele vertoning riep Judith dat we misschien moeten stoppen met schaken en een breiclub kunnen oprichten. Lijkt ons een prachtige hobby. Dan kunnen we nu al beginnen met kerstballen breien.

In SGS 1B gaat de strijd om het kampioenschap tussen De Rode Loper 1 en Rivierenland 1. Op diezelfde lentedag moesten de twee koplopers tegen elkaar. Het werd 4,5-3,5 voor Rivierenland 1, waarmee dat laatste team stevig in het zadel zit.

 

Seizoen : 2016/2017
Klasse : SGS 1e Klasse GROEP 1A
Datum : 21-mrt-2017
Oud Zuylen Utrecht 4 Lekstroom 1 1,5 6,5
1. L.F. Keijzer (Leo) F.J.M. Lommers (Frank) 0 1
2. F. Tempelman (Frank) J.C. Wakkee (Colijn) 0 1
3. B. de Vries (Bart) A. Baas (Aart) 0 1
4. J.C. Ackerman (Jan) C. Moons (Charlotte) 0 1
5. J. van Amerongen (Judith) M. Wallace (Mitchel) 0 1
6. A.R. van Ee (Alwin) A. Post (Arie) 0,5 0,5
7. H. Thorig (Harry) J.W. Stoutenbeek 0,5 0,5
8. J.W. Lubbers (Jan-Willem) J.A.M.M. Jansen 0,5 0,5

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren