intern,  nieuws

Bent u “standaard aangemeld” ?

Onlangs ontving uw sympathieke wedstrijdleider-intern een overzicht uit handen van Ton Mackaaij, waarin de resultaten van de enquête waren verwerkt. Uit dit overzicht kon worden opgemaakt dat er 19 extra leden zijn die zich middels deze enquête als “standaard aangemeld” hebben opgegeven. (los van de 8 die deze status al hadden). Ik meen daarom de implicaties nog een keer voor u op een rij te moeten zetten.

Standaard aangemeld houdt in dat u iedere competitieronde wordt ingedeeld, ongeacht de vraag of u wel of niet op tijd aanwezig bent. Kunt u een keer niet komen, dan bent u verplicht zich af te melden. Doet u dat niet dan benadeelt u een clubgenoot die vergeefs op u zit te wachten.

Standaard afgemeld daarentegen houdt in dat u alleen wordt ingedeeld als u voor 19:45 op de club aanwezig bent, of bijvoorbeeld belt of Sms’t dat u iets later komt. Afmelden hoeft dus niet.

Aan- en afmelden kan telefonisch of via een SMS naar 06-14912892 (de wedstrijdleider-van-dienst) of via het e-mailformulier naar de wedstrijdleider intern.

Afgemeld of aangemeld.. Heeft u de juiste keuze gemaakt? Wijzigen kan via een mailtje, of persoonlijk op de clubavond.