• Menno Okkes wint Dijckzigt toernooi invitatiegroep

  Posted on juni 19, 2018 by in toernooien

  Het eerste Dijckzigt toernooi is ten einde. Zoals bekend heeft Oud Zuylen in het verleden jaarlijks het Volksbelang toernooi georganiseerd met dezelfde opzet. Dat toernooi is c.a. 20 jaar geleden gestopt. De laatste winnaar was Jan Prins (heb ik me laten vertellen) en dat is ook de reden waarom hij is uitgenodigd om in de invitatiegroep plaats te nemen, samen met Bart Karstens, Menno Okkes en Frank Lommers. De derde ronde bleef lang spannend. De volledige speeltijd werd gebruikt, (en meer).  Uiteindelijk Won Menno van Jan en schreef daarmee het kampioenschap op zijn naam.

  Ook in de andere groepen werden mooie resultaten geboekt. Wijnand Rijnders (groep B), Henk Enserink (groep E), Lex Plum (groep H), Bart de Vries (groep I) en Michel Timmermans (groep J) hebben een 100% score gehaald. Lex Plum is de grote ratingwinnaar en gaat er naar schatting 40 punten op vooruit.

  Er kwamen veel positieve reacties van de deelnemers. Dus dit toernooi houden we er in. In ieder geval volgend jaar (en misschien wel eerder).

  MJ

  Klik Hier voor de eindstand

Comments are closed.