• Worst case scenario voor De Giessen en Linge

  Posted on februari 18, 2015 by in extern, partijen

  Oud Zuylen 3 heeft korte metten gemaakt met De Giessen en Linge 3. Het team uit de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden werd met 7-1 door de gehaktmolen gehaald. Alleen Harry en Alwin kregen een dermate dreuge worst te verteren dat zij niet verder kwamen dan remise. Maar het zal ons ook een worst wezen: de tweede plaats in de poule is hiermee versterkt, al moeten we oppassen niet de Joop Zoetemelk van de tweede klasse te worden. Enfin, het is Joop uiteindelijk toch gelukt om wereldkampioen te worden. En hij won de vierde etappe van de Tour de France 1973 met een biefstuk in zijn broek.

  Slagerij Jongerius ging over tot de Fried Liver Attack. Dat ging niet helemaal jofel, maar Marc bracht het eindspel met verfijnde techniek naar winst.
  Uitbeenderij Keijzer mag aanspraak maken op de titel Worstdraaier van de Week. Zie hoe hij de zwarte koningsstelling fileert.

  Terwijl bijna iedereen al aan de bar stond te orakelen (“Wie worst eet of een weduwe trouwt, weet niet wat erin is gedouwd”), toonde keurslager Verbeek een malse portie zitvlees. Als laatste leidde hij zijn tegenstander naar de slachtbank. En dan nog even de opening van Marc. Gelukkig was er een cameraploeg aanwezig.

  SGS 2e Klasse 2014/2015 2D:

  ? Oud Zuylen 3 De Giessen en Linge 3 7 1
  1. H. Verbeek (Harm) J. Post (Jan) 1 0
  2. A. van der Kolk (Anton) M. van Wingerden (Marcel) 1 0
  3. J. van Amerongen (Judith) M.J.A.J. Couwenberg (Mark) 1 0
  4. L.F. Keijzer (Leo) B. van Geldere (Bert) 1 0
  5. A.R. van Ee (Alwin) A. Uittenbogaard (Arjan) 0,5 0,5
  6. M.A.M. Jongerius (Marc) W.M. Deurloo (Wim) 1 0
  7. H. Thorig (Harry) B. van Hees (Bert) 0,5 0,5
  8. J.C. Ackerman (Jan) R.J. van Driel (Rob) 1 0

Comments are closed.