• Van de Bestuurstafel

  Posted on november 23, 2013 by in nieuws

  toonn(door Bertrand Weegenaar) Woensdagavond 20 november zat het voltallig bestuur van uw schaakvereniging aan de keukentafel van de secretaris. De eerste vergadering in de nieuwe samenstelling. De tafelschikking was zorgvuldig uitgekiend. Voorzitter Ed zat natuurgetrouw breed en de wedstrijdleider extern zat het dichtst bij de uitgang. Er moest een harde noot gekraakt worden. Een noot die op de nieuwsgroep al veel aandacht gekregen heeft: de overgang naar het Fischerspeeltempo. De ALV van Oud Zuylen anticipeerde op de start bij de SGS-wedstrijd in het seizoen 2014 – 2015. Maar dat is anders gelopen. En zo zitten spelers elke week weer intern en extern met een ander speeltempo. Niet handig vindt ook het bestuur. Er zal dus een voorstel uitgewerkt worden om begin januari 2014 alle partijen in de interne competitie ook met het Fischertempo te spelen. Dit voorstel moet even secuur geformuleerd worden en in een ALV worden voorgelegd aan de leden. We hebben ons aan een aantal reglementen te houden dus secuur is wel geboden. Er volgt dus in december meer over het speeltempo.

  Andere onderwerpen:

  Op dinsdag 3 december wordt in de bekerwedstrijd Oud Zuylen – Rode Loper de elektrische borden van de Rode Loper ingezet om de partijen van het viertal te tonen. Dus aan de bar of thuis via de website van De Rode Loper kan er genoten worden van de briljante zetten die de spelers van het viertal (Jan Maarten vd Boogaart, Huib Olij, Wout van Goor en Bertrand Weegenaar) zullen produceren.

  De strenge penningmeesteres vraagt u vriendelijk doch dringend resterende contributie over te maken.

  De kindervriendelijke jeugdleider ontplooit inmiddels allerlei activiteiten voor de jonge leden. Ook hij raakt in zijn nieuwe taak op stoom.

Comments are closed.