• Spreker(s) uitnodigen voor trainingsavond 19 november

    Posted on oktober 10, 2019 by in training

    De eerste bijeenkomst van Studievrienden zit er weer op en is goed verlopen. Het thema was dominantie en de opgaven (met goede oplossing) staan op de website. We zullen dat op nog 7 avonden tussen 19:00 en 19:45 verzorgen met thema’s uit studies zoals interferentie, penning en (minor)promotie. Zie hiervoor de agenda op de OZU website.

    Aanvullend zijn er drie trainingsavonden (de eerste is 19 november) die nog ingevuld moeten worden. Wij willen hiervoor graag een aantal externe sprekers uitnodigen. De eerste op ons verlanglijstje is Yochanan Afek. Zijn mooie boek “Extreme chess tactics” sluit naadloos op ons thema aan. We zullen deze gastsprekers echter een vergoeding moeten betalen. De penningmeester van OZU heeft hier dit jaar geen geld voor beschikbaar.

    Om toch een aantal topsprekers binnen te halen vragen we u daarom voor een financiële bijdrage. U kunt het geld overmaken op giro NL54INGB0003517238 van Schaakclub Oud Zuylen Utrecht onder vermelding van “Studievrienden”. Wacht hiermee s.v.p. niet te lang zodat we snel spijkers met koppen kunnen slaan. Bij voorbaat dank!

    Tom de Jong/ Jaap van der Tuuk

Comments are closed.