• Schema SGS bekend. OZU 4x tegen Moira-Domtoren en 3x tegen En Passant!

  Posted on september 24, 2016 by in extern

  De diverse data van de diverse SGS-wedstrijden kunnen in de diverse agenda’s worden geschreven. Zie de agenda en de subpagina’s onder ‘extern’ (u weet inmiddels wel in welk team u zit als het goed is). Na veel geklus zijn de mensen van de SGS er weer uit. Het is geen gemakkelijke opgave om met alle wensen rekening te houden: concurrerende toernooien, niet te veel thuiswedstrijden tegelijkertijd, feestdagen, enzovoorts – er wordt enorm veel werk door vrijwilligers verzet.

  De eerste wedstrijd is op dinsdag 11 oktober: Oud Zuylen Utrecht 3 – HSG 2. Vrijdag de 14e volgt SSC 1922 2 – Oud Zuylen Utrecht 4 (in Soest dus, de club van Marijke). En op dinsdag 25 oktober zelfs twee thuiswedstrijden: Oud Zuylen Utrecht 5 – BSG 5 en Oud Zuylen Utrecht 7 – De Giessen en Linge 3.

  Pikant is ook het treffen van het derde in de promotieklasse tegen Moira-Domtoren 1 en 2 (jawel, die zitten in dezelfde groep). En het vijfde tegen Moira-Domtoren 5. En natuurlijk Moira-Domtoren 4 tegen Oud Zuylen Utrecht 6. Alleen Moira-Domtoren 3 ontsnapt dit seizoen aan OZU. Dit betekent dat we dus vier van de vijf Moira-Domtorenachttallen zullen afwerken! We zouden bij wijze van spreken een massakamp kunnen organiseren om deze fratsen definitief af te handelen, ware het niet dat het derde dan simultaan tegen Moira-Domtoren 1 en 2 zou moeten geven. We hadden al een vriendschappelijke match met Paul Keres op het Grootmeesterplein, maar daar komt nu de grote confrontatie met Moira-Domtoren bij.

  Datum thuisclub uitclub uitslag
  18-nov-2016 Moira-Domtoren 5 Oud Zuylen Utrecht 5 3-5
  24-mrt-2017 Moira-Domtoren 4 Oud Zuylen Utrecht 6
  28-mrt-2017 Oud Zuylen Utrecht 3 Moira-Domtoren 2
  21-apr-2017 Moira-Domtoren 1 Oud Zuylen Utrecht 3

  Voorts ontmoet het vierde De Rode Loper 2, ook altijd fijn gezien het verleden (OZU 4 bestaat voornamelijk uit spelers van het vroegere OZ3, dat nog wel eens door De Rode loper van het kampioenschap is gehouden). En het kan niet op: een andere semi-thuiswedstrijd: De Rode Loper 4 – Oud Zuylen Utrecht 7.

  Ook Rivierenland 2 en 3 moeten eraan geloven, resp. tegen OZU 4 en 6. Nog gekker is En Passant 2, 3 en 4 tegen OZU3 en OZU5 (EP 3 en 4 vissen beide in de 2B-vijver en OZU5 mag meehengelen).

  Aardig is ook Paul Keres 5 – Oud Zuylen Utrecht 4, waarin enige (al dan niet voormalige) dubbelleden tegenover elkaar komen te staan. Verder komen we uiteraard weer veel bekenden tegen bij de veldslagen tegen Woerden, Oudewater, Doorn-Driebergen, Buren, Baarn, Bunschoten, Amersfoort en andere nederzettingen. Voor oudgedienden een vrolijk wederzien, voor de nieuwkomers een mogelijk leerzame kennismaking met de geografie van de regio.

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

Comments are closed.