• Nieuwsbrief Jo, 2e jaargang, nr. 4

  Posted on september 1, 2012 by in nieuws

  Tegenwoordig kan iederéén in de prijzen vallen

  (Door Jo Drijver) In de krant van afgelopen woensdag werd de uitspraak van Wim Kan aangehaald: ‘Voorspellen is lastig, vooral als het de toekomst betreft.’
  Aan de voorspellende gave van het bestuur van Oud Zuylen hoeven we niet te twijfelen. Op de agenda van de jaarvergadering van dinsdag a.s. staat onder punt 13:

  PRIJSUITREIKING SEIZOEN 2012-2013

  Helaas wordt er niet bij vermeld hoe de prijzen worden verdeeld. Wordt er om geloot, de bekers bij opbod verkocht of worden ze geveild? Mogelijk krijgen we een rad van avontuur, een ouderwetse tombola of spelen we bingo, hetgeen in onze speelzaal gebruikelijk is. Eindelijk de kans om ook eens iets te winnen en de graveur te laten wennen aan wat andere namen dan die van Jaap, Wilbert, Ed en Marcel. Om te beginnen werd dit al doorbroken door Albert-Jan, die met Jaap moest loten om de Norbruisbeker. Slechts twee spelers dus met een 100% score. Laat de kans op een mooie beker of een paardenkop u niet ontgaan.
  Alleen degenen die op de jaarvergadering aanwezig zijn vallen dit seizoen in de prijzen!

  Ps. Als de vergadering tijdig is afgelopen wordt er ook nog geschaakt.

  Geniet van onze nieuwe site! Een waar kunstwerk!

  DINSDAG 4 SEPTEMBER JAARVERGADERING 20.00 UUR

  We moeten even door de zure appel heen bijten. Eenmaal per jaar krijgen we de gelegenheid om (opbouwende) kritiek te leveren en daar moeten we dankbaar gebruik van maken. Een zo groot mogelijke opkomst is gewenst. Bovendien worden alle nieuwe leden voorgesteld en dat zijn er velen. Echte nieuwe leden maar ook die van Oud Zuylen zijn nieuw voor die van GZZ en die van GZZ voor die van Oud Zuylen. Ben benieuwd hoe de voorzitter dat oplost. De taken van de nieuwe bestuursleden staan niet vermeld maar ik neem aan dat we een bestuurslid integratie krijgen. Dat alles en nog veel meer wordt besproken op de enige en echte jaarvergadering van Oud Zuylen in 2012. Maak gebruik van uw stemrecht en wacht niet tot 12 september!

Comments are closed.