beker,  intern

Nieuwe interne competitie en beker loting.

a.s. Dinsdag wordt de eerste ronde van de interne competitie gespeeld. Traditioneel wordt dan ook de loting voor de bekercompetitie verricht.

Om met het eerste onderwerp te beginnen :

EERSTE RONDE KEIZERCOMPETITIE

De indeling wordt om 19:45 gemaakt. Iedereen die dan aanwezig is (of heeft aangegeven die avond aanwezig te zijn) wordt ingedeeld. Ga je 19:45 niet halen, dan kun je vooraf een berichtje sturen naar 06-14912892 (sms, whatsapp of signal). Je wordt dan gewoon ingedeeld. Ga je 19:45 de rest van het seizoen ook niet halen, dan kun je aan de wedstrijdleider vragen om je standaard aan te melden. Dat laatste brengt uiteraard wel de verplichting met zich mee om je af te melden als je niet komt. De lijst met mensen die standaard aangemeld staan vind je HIER.

LOTING VOOR DE BEKERCOMPETITIE

Op de jaarvergadering hebben reeds 20 personen zich aangemeld voor de bekercompetitie. Er zijn dus nog 12 plaatsen vrij om het schema van 32 rond te maken. Wilt u dit jaar meespelen in de bekercompetitie en staat u nog niet op de lijst, laat het dan z.s.m. weten aan de wedstrijdleider intern. De loting wordt op 12 september verricht. De overgebleven plaatsen in het schema kunnen later nog worden ingevuld.

Eén reactie

  • GM Astimarakis

    Eh… Wat is ‘signal’? Rooksignalen? Maar zijn de gordijnen wel open zodat de wedstrijdleider ze ziet?