• Nieuw gezicht in de top 15

  Posted on januari 29, 2015 by in intern

  gw280-intruder_alertNa zijn winst op Marijke Kok afgelopen clubavond heeft Guus van Eeden het tot in de top 15 geschopt.

  Zo… dat is er uit…

  Guus haalde de laatste tijd het ene na het andere punt binnen. Dat kon niet zonder gevolgen blijven. De top 15 is bereikt en erger nog, de wedstrijdleider intern is gepasseerd. Als dat geen mijlpalen zijn dan weet ik het ook niet meer.

  Ik heb de indruk dat dit nog niet het eindstation is. De uitspraak “we come in peace” komt niet in het woordenboek van Guus voor. Voor de gevestigde orde, bovenin de ranglijst geldt “Be afraid, be very afraid” (maar dat komt weer uit een andere film).

   

  Succes Guus !!

4 Responses so far.

 1. Bertrand schreef:

  Ok, we hebben het over Guus, de zoon van.. ?
  Toen ik laatst tegen Guusje speelde, was hij nog iets korter en jonger. Hij gaf pionnen weg bij het leven en kon paard niet van dame onderscheiden (hij zei nog jolig, je moet een gegeven paard niet in de kont kijken). Maar over die Guus hebben we het dus. Ok vanaf volgende week kan ik weer frequenter aan de interne meedoen. Ik weet niet of ik moet constateren of met bovenstaande mededeling het niveau in de competitie gestegen of gedaald is. Maar er staat dus binnenkort een Guus versus Jaap of Marcel op het programma. Be prepared

  • Marc schreef:

   Ja, DIE Guus bedoel ik dus. Helaas Bertrand, voordat je kans maakt om tegen hem te worden ingedeeld moet je nog een aantal plaatsen stijgen. :-)

 2. Meeuwis schreef:

  Guus for president!