Aan- en afmelden

Wegens corona is de club wettelijk verplicht om gedurende twee weken de contactgegevens van alle aanwezigen te bewaren. Ook moeten we in de gaten houden of we met betrekking tot de anderhalvemeter-regeling niet over het maximum van 34 aanwezigen heen gaan.

Daarom is de aanmeldregeling enigszins gewijzigd.

Wilt u deelnemen aan een competitieavond, meld u zich dan vooraf aan via SMS of Whatsapp. (het telefoonnummer vindt u onderaan deze pagina) Doet u dit bij voorkeur vóór maandagavond 20:00. Er wordt dan dezelfde avond nog een indeling gepubliceerd.

Kunt u op maandag niet beslissen, dan mag aanmelding op een later tijdstip ook. De (restant)indeling wordt gemaakt op dinsdagavond om 19:45 uur.

Uiterlijk om 20:15 gaan de klokken aan (ook bij spelers die gemeld hebben dat ze later komen).

Als je iedere week komt schaken, kun je ook verzoeken om “STANDAARD AANGEMELD” te staan. Dat betekent dat je iedere ronde wordt ingedeeld, tenzij je je (vóór maandag 20:00) afmeldt. Dat afmelden is in dit geval erg belangrijk. Vergeet je je af te melden, dan benadeel je iemand die op jou zit te wachten en kun je zelfs een reglementaire nul krijgen.

Het telefoonnummer (+Whatsapp +sms) van de wedstrijdleider is 06-14912892. U vindt dit ook boven de ranglijst en de indeling.

In verband met privacy wordt de lijst met personen die standaard aangemeld zijn niet meer op de website gepubliceerd. Wilt u weten of u op de lijst staat, dan is deze in te zien op de clubavond, of u kunt een berichtje aan de wedstrijdleider sturen.