• Het OKU komt er weer aan!

  Posted on mei 10, 2022 by in toernooien

   

  Het Open Kampioenschap van Utrecht (OKU) komt er weer aan! Na twee OKU-loze jaren kan het nu weer georganiseerd worden, op een nieuwe plek, met een nieuwe formule en met een nieuwe sponsor. Dit gebeurt allemaal van vrijdag 27 t/m zondag 29 mei, het weekend na Hemelvaartsdag.

  vrijdag 27 – zondag 29 mei
  LIFE gebouw (Papendorp)
  6 ronden Zwitsers

  Meer informatie
  Inschrijven
  Deelnemers

  Het wordt sowieso een mooi toernooi, maar jij kan het nog mooier maken:

  • Uiteraard door mee te doen! Het zijn 2 ronden op vrijdag, 2 op zaterdag en 2 op zondag, met de mogelijkheid om 2 byes op te nemen. De inschrijfpagina vind je hier: Inschrijven OKU 2022 (paulkeres.nl)
  • Vind je dit teveel partijen of ben je op één van de dagen verhinderd? Dan kunnen we je altijd als invaller gebruiken. Je wordt dan vooraf gebeld of gemaild als een groep oneven is, uiteraard alleen voor de rondes waarvoor jij beschikbaar bent. Als je dit wil, kan je dat aan Jan Jaap doorgeven via oku@paulkeres.nl.
  • Op donderdag 26 mei gaan we de zaal opbouwen en inrichten. Het LIFE gebouw op Papendorp is erg mooi en ruim, maar niet elke tafel staat op een handige plek, dus sjouwers zijn erg welkom. Ook hiervoor kan je via oku@paulkeres.nl doorgeven dat je komt.
  • We zoeken nog barpersoneel! Anders dan vooraf gedacht gaan we de bar zelf uitbaten. Een gezellige klus met een daarbij behorende vergoeding. Wil je één of meerdere dagdelen koffie schenken en broodjes smeren? Meld je dan bij Simon: penningmeester@paulkeres.nl.
  • Tenslotte bieden wij buitenlandse (groot)meesters de service dat zij in/om Utrecht kunnen overnachten. Toppers als David Bronstein (zie pagina 204 van het jubileumboek) en Ulf Andersson hebben op diverse logeerkamers gelegen. Op dit moment staat er nog geen concrete vraag uit, maar die kan nog wel komen. Interesse om gastheer te zijn? Meld je dan via oku@paulkeres.nl !

  Overigens zijn er op het OKU ook altijd hand- en spandiensten, denk aan partijen invoeren, boodschappen doen en dergelijke. Mocht je vooraf vragen hebben, stel die dan gerust.

Comments are closed.