• .. en weer een ronde overleefd

  Posted on september 19, 2012 by in intern

  ronde2In het kader van de rode draad, “Welke naam heeft de wedstrijdleider-intern deze week onthouden?” maak ik iedere week de naam bekend waarop ik de hele clubavond heb lopen oefenen. Met dit tempo zitten aan het eind van het seizoen alle namen in mijn geheugen en kan ik vloeiend iedereen aan- en afmelden die de zaal in en uit loopt.

  Tot die tijd moet u me nog maar even helpen, door bij binnenkomst uw naam te noemen.

  In deze tweede ronde zijn 6 van de 10 bekerpartijen gespeeld. Deze 10 partijen waren nodig om een spelersveld van 32 te creeren, waarna de echte afvalrace begint. Het complete schema tot aan de finale verschijnt deze week op de pagina van de ‘Jo Drijver’ bokaal. De uitslagen en de stand van de tweede ronde staan inmiddels op de daarvoor bestemde pagina’s onder het menu INTERN. Ik probeer deze pagina’s altijd op woensdag bij te werken.

  Zelfs na het schrijven van een andere alinea weet ik nog steeds welke naam ik onthouden heb. Het gaat om “Theo Ruijgrok”. Theo heeft bij mij aangegeven dat hij iedere week komt schaken tenzij hij zich afmeldt. Dit is een extra service van uw wedstrijdleider-intern. Er is een lijst met namen van spelers die van deze mogelijkheid gebruik willen maken. Er zitten echter ook haken en ogen aan. Dit vergt enige uitleg.

  Het uitgangspunt is nog steeds : Om 19:45 aanwezig (of bellen/sms’en dat je later komt) betekent dat je wordt ingedeeld. Het grote voordeel hiervan is dat je tegenstander niet tegen een leeg bord aan kijkt als je je vergeet af te melden… want je HOEFT je niet af te melden.
  Alleen wanneer je bijna altijd na 19:45 binnenkomt, en niet iedere keer wilt bellen, kun je je naam op de lijst zetten die op de clubavond bij de computer ligt. Hiermee verplicht je jezelf wel om je netjes af te melden als je niet komt.

  Het moge duidelijk zijn dat de eerste optie de voorkeur heeft van uw WL-I. Maar de keuze is aan u. Voor meer informatie mag u mij altijd benaderen.

   

Comments are closed.