• Eindstand jeugdcompetitie 2015 – 2016

  Posted on juni 28, 2016 by in jeugd

  r146a_kinderprijs_nr_1_1Terwijl Jaap vorige week gehuldigd kon worden als de seniorenkampioen was de winnaar bij de jeugd al lang geen strijd meer. Afgetekend won Luca Zaat met 20 punten het jeugdkampioenschap voor de tweede keer op rij. Hij kan een beker tegemoet zien. Op de tweede plaats met 13,5 punten Marc Bos en Kobe Smeets werd met 9 punten nipt derde voor een door een hersenschudding uitgeschakelde Lennart Oron. We hopen dat hij na de zomer revanche komt nemen.

  Helaas namen we vanavond met bloemen en een leuk boekje met foto’s als een blijvende herinnering afscheid van jeugdtrainers Aad Schouten en Jan van Tongeren. Gezondheid staat deze activiteiten niet meer toe. Jammer want de kinderen waren ze dankbaar. Nieuwe ideeën en contacten hadden de afgelopen maanden verschillende nieuwe kinderen naar Oud Zuylen getrokken. Hiervan zien we in september een aantal terugkomen.

  Op de valreep veroverde Marc het weggeefschaakkampioenschap. Voor op de tweede plaats Luca en Kobe gevolgd door Bart, Sil en Milo.
  Het seizoen zit er weer op. Er zijn mooie dingen gebeurd, nieuwe gezichten en in september gaan we weer fris van start met de lessen en de nieuwe competitie.

   

Comments are closed.