• De toestand in de wereld

  Posted on maart 6, 2015 by in nieuws

  Kijkt u wel eens op chess.com? Een van de grote nieuwsbronnen op schaakgebied, samen met theweekinchess.com. Het zeldzame eindspel R vs NBB treffen we daar aan, of in normaal Diets: toren tegen paard en loperpaar, in de partij Vachier-Lagrave, Maxime (2775) vs. Tomashevsky, Evgeny (2716). En hoe Hou Yifan de sterkste vrouw in de wereld is geworden, vrij nipt na de twee Judiths (Polgar en van Amerongen), Marijke Kok en Anja Vis.
  Daarmee weet u dan nog niet waarop u moet stemmen tijdens de komende waterschapsverkiezingen, maar daar gaan wij niet over. Wij houden ons bezig met het schaakspel.

4 Responses so far.

 1. woutvanveen schreef:

  Water Natuurlijk, natuurlijk

  • Anoniem schreef:

   Ziekmakend : waterschappen & waterlinies. Afhankelijk van nieuwe bestuurders wordt water opgedijkt en opgedijkt water weer onder water geplaatst. Ecol

  • hansjgdelange schreef:

   Ik ken 2 waterlinie forten en besturen ervan. Is idd een ramp. Meer dan 11 instanties gaan erover (nog los van ‘bezwaarclubjes’ en ik ken voorbeelden (langs de Linge) waar dan weer stukken land om ecologische redenen moeras moeten worden, om korte tijd later weer te worden opgedirkt. Ook zag ik bordjes waarop staat ‘landschapsontwikkeling, europese unie, landbouw ‘ op parkeerplaatsen die na jarenlange subsidietrajecten door Brussel zijn betaald. Parkeerplaatsen ! Dijkgraven, weg ermee ! Waterschappen idem dito. Een klein daadkrachtig bestuur voor heel NL op deze gebieden, daar hebben we wat aan….

 2. klootviool schreef:

  politiek is overschat
  koetjes repen in mijn huid