• Clubavonden komen voorzichtig weer op gang

  Posted on juli 6, 2020 by in Corona, intern


  Clubavonden op dinsdag gaan weer voorzichtig van start.

  De ECHTE clubavond gaat weer op dinsdag plaatsvinden. Op dinsdag 7 juli bent u VANAF 19:45 welkom voor een hernieuwde kennismaking met uw clubgenoten. Op 14 juli start het zomerschaak. Om drukte te voorkomen moet u zich altijd vooraf aanmelden bij een van de bestuursleden. Dat kan bijvoorbeeld middels een SMS, Whatsapp, of Signal bericht naar 06-14912892.

  Ed, onze voorzitter heeft een mail naar alle leden gestuurd met nog wat aanvullende maatregelen en aandachtspunten. Lees deze goed door! Het is niet makkelijk allemaal, maar we slaan ons er doorheen!

  • Meld van tevoren of je komt: als je dat niet doet en we hebben het maximale aantal deelnemers/aanwezigen al bereikt, dan kunnen we je niet toelaten.
  • Bij binnenkomst vragen we naar je gezondheidstoestand: heb je klachten die mogelijk coronagerelateerd zijn, blijf dan thuis.
  • Houd anderhalve meter afstand tijdens het spel, bij plaatswisselingen, aan de bar en op de route naar de toiletten.
  • Help het bestuur bij het handhaven van de regels en het tussentijds reinigen van de stukken. Desinfecteer geregeld je handen.

  Online clubavond voortaan op maandag

  Om niet te concurreren met de echte clubavond op dinsdag in Dijckzigt worden de online activiteiten verplaatst naar de maandag. Op 6 juli is dus het zevenrondig zwitsers toernooi op Lichess. Klik hiervoor op de volgende link :  https://lichess.org/swiss/uabAZtrk

Comments are closed.