• Alle OZU activiteiten op 14 en 17 april

  Posted on april 13, 2020 by in intern, Online

  Dinsdag 14 april :

  Van 18:30 tot 19:30 is het “jeugdclubavond”. Het speeltempo is 10 minuten voor de hele partij. Dit toernooi is alleen bedoeld voor jeugdleden of -trainers. Je kunt je inschrijven via onderstaande link.
  https://lichess.org/tournament/88xllo9w

  Van 20:00 tot 22:00 is de “Seniorenclubavond”. Hier bedraagt het speeltempo 5 min + 5 sec/zet. Je kunt deelnemen middels deze link : https://lichess.org/tournament/xcdGApSu

  Vrijdag 17 april :

  Van 14:00 tot 16:00 is er “dagschaak”. De increment hier iets aangepast ten opzichte van vorige week. 10 min + 2 sec/zet. Bovendien is hier de Berserk functie aangezet, waarbij je een extra punt kunt verdienen als je de helft van je bedenktijd inlevert.  https://lichess.org/tournament/xrfcvDAZ

  Er wordt momenteel hard gewerkt om volgende week maandag een Zwitsers snelschaaktoernooi op Chess.Com te organiseren. Zodra daar meer over bekend is wordt dat op de website vermeld.

  Waarom Chess.com en niet Lichess? De toernooivorm op Lichess is er voornamelijk op gericht om zoveel mogelijk partijen te spelen, en mensen die klaar zijn zo snel mogelijk weer tegen iemand anders in te delen (ongeacht de sterkte). Chess.com biedt de wat meer officiele toernooivormen aan, zoals Zwitsers en Round Robin. Uiiteraard wordt de wachttijd tussen de rondes dan wat groter, maar de indeling is wel eerlijker. 

  Volgende week weer een nieuw overzicht.

Comments are closed.