• Aftrap OZU Bekercompetitie

  Posted on oktober 10, 2018 by in beker, intern

  De eerste drie partijen voor de interne bekercompetitie zijn gespeeld. Deze hebben twee winnaars opgeleverd. In ronde 3 speelde Jo tegen Judith. Deze partij eindigde in remise, waardoor ze nog niet van elkaar af zijn. Er moet een extra partij worden gespeeld met verwisselde kleuren. Omdat Judith een hogere interne rating heeft, kan Jo in de tweede partij volstaan met een half punt om de volgende ronde te halen. In ronde 4 won Midas Schonewille van Martijn de Haan, en won Michel Timmermans van Lex Plum. Midas en Michel mogen binnenkort een lootje trekken voor hun plaats in de volgende ronde.

  Oh ja… lootjes… De bekerloting is op verzoek een beetje aangepast.

  • De loting voor de eerste ronde is apart uitgevoerd voor de bovenste en voor de onderste helft van de ratinglijst. Dit om de enorme krachtsverschillen in de eerste ronde nog wat te temperen.
  • In ronde 1 en 2 worden de vier topratings nog niet tegen elkaar ingedeeld.
  • Het volledige schema is niet meer van tevoren bepaald. De winnaar van een partij trekt een lootje voor zijn/haar plaats in het schema van de volgende ronde.

  Klik hier voor de bekerpagina

  Er staan nog een groot aantal partijen open. Deze week stuur ik een e-mail naar de spelers met het verzoek om samen met de tegenstander een datum te plannen.

Comments are closed.