• Aan- en afmelden

  Posted on september 23, 2016 by in intern

  l_aanwezig afwezig schuifjeDe opfriscursus aan- en afmelden wordt u geheel belangeloos aangeboden door de wedstrijdleider-intern.

  De indeling wordt gemaakt om 19:45. Dat betekent dat op dat tijdstip van iedereen duidelijk moet zijn of hij/zij die avond wel of niet meespeelt. Uiterlijk om 20:00 gaan de klokken aan (ook bij spelers die gemeld hebben dat ze later komen).

  In principe is iedereen “STANDAARD AFGEMELD”. Dat houdt in dat als ik je om 19:45 niet gehoord of gezien heb, ik er vanuit ga dat je niet komt. Dat is handig.. dan hoef je je niet steeds af te melden als je niet komt. Aan de andere kant moet je wel zorgen dat je op tijd aanwezig bent, (of op tijd iets laat horen) als je mee wilt spelen.

  Heb je problemen met 19:45? Dan kun je bij de wedstrijdleider vragen om “STANDAARD AANGEMELD” te staan. Dat betekent dat ik je iedere ronde indeel, tenzij je je afmeldt. Dat afmelden is in dit geval erg belangrijk. Vergeet je je af te melden, dan benadeel je iemand die op jou zit te wachten, en krijg je bovendien een reglementaire nul.

  Het telefoonnummer (+Whatsapp +sms) van de wedstrijdleider vind je boven de indelingen en uitslagen op de website.

  In het menu op de website, onder “INTERN” en “AAN- EN AFMELDEN” vind je een lijst met namen van mensen die op “STANDAARD AANGEMELD” staan.

  Marc Jongerius

   

  Bewaren

Comments are closed.