• 4 oktober teamschaak

  Posted on oktober 3, 2016 by in intern

  uitgelicht-a-teamOp 4 oktober wordt er weer ’teamschaak’ gespeeld. Dat klinkt erger dan het is. Eigenlijk is teamschaak een normale interne competitieronde, het verschil schuilt in het feit dat de beoogde indeling vooraf bekend gemaakt wordt.

  Teamschaak is overgewaaid van S.C. Utrecht, en had tot doel op de clubavond voorafgaand aan de KNSB competitie tegen iemand van je eigen team te spelen. Je wist vooraf tegen wie je moest spelen, en kon je dus ook op deze partij voorbereiden.

  De teamschaak indeling voor 4 oktober vindt u op de pagina Indelingen/Uitslagen

  Bij de fusie hebben we dit idee overgenomen, met wat kleine wijzigingen. Je speelt niet per definitie tegen iemand van je eigen team, maar wel tegen iemand met de ongeveer dezelfde clubrating. De normale aan- afmeldregels blijven gelden. Bij afwezigheid van een van de spelers wordt de overgebleven speler gewoon opnieuw ingedeeld.

  Ben je ingedeeld voor teamschaak, maar vind je dat om een of andere reden niet prettig, of ben je juist niet ingedeeld terwijl je dat wel had gewild? Laat het me weten, dan lossen we het op.

  Groeten
  Marc Jongerius
  Wedstrijdleider Intern

Comments are closed.